Skip to main content Skip to search

Beton Iasi

BEST RESIDENCE INTERNATIONAL continua traditia, inceputa de Combeton in anul 1994 de a va pune la dispozitie o echipa de profesionisti preocupata de calitatea si livrarea betoanelor,sapelor sau mortarelor produse de pe cele doua statii, amplasate convenabil in municipiul Iasi,in cartierul Metalurgie.

Livrarea se face cu cele mai noi si performante utilaje printre care sapte cifoarone noi,marca Man si trei pompe mobile cu lungimea bratelor de 36ml respectic 49ml.

Betonul se livreaza doar pe baza de aviz de insotire si declaratie de conformitate.Agregatele provin din balastiera Motca iar cimentul se aprovvizioneaza de la Heidelberg Cement Bicaz.Se respecta timpul de malaxare de minim 45 de secunde de la introducerea ultimului element.

CERE OFERTA DE PRET PERSONALIZATA: 0751.830.190

 

* Pt. Clase mai mari oferim preturi la solicitare;
** Preturile sunt usor negociabile in functie de cantitate si includ T.V.A.;
*** Pompa gratuita pentru cantitati de minim 16mc in zona metropolitana;pt. toate celelalte situatii pretul pompei si al transportului este negociabil,invers proportional cu cantitatea;
**** Mai multe informatii si comenzi la 0751.830.190

 

Statie Beton Iasi – Best Residence International

Staţia de beton Sc Best Residence International Iasi produce toate tipurile de beton necesar în diverse construcţii de poduri, case şi orice necesită beton. Staţia de beton are o capacitate de 60 m3/oră.

9 autobetoniere stau la dispoziţia clienţilor În ceea ce priveşte dotarea, firma dispune de 9 autobetoniere care au o capacitate cuprinsă între 8 –10 m3 fiecare. Din componentele staţiei de beton mai fac parte trei pompe  cu lungimea braţului de la 25 metri la 35 metri.  Comercializăm betoane de toate tipurile, toate mărcile posibile.

Staţia mai deţine şi un laborator, gradul II, cu utilaje noi şi aparate de ultima generaţie.

Tipuri de beton comercializate

Din tipurile de beton comercializate aici putem aminti

De asemenea din servicii mai fac parte şi transportul cu cifaron.

Call Now

Beton amprentat Ploiesti preturi cabina foto nunta vidanjare iasi Reparatii frigidere Bucuresti Contact Emag Romania Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica Cumparare echipamente de testare CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid = beton amprentat Bucuresti incalzire electrica in pardoseala Béton Imprimé 77 Demolare Bucuresti apartamente 3 camere Iasi traduceri legalizate Bucuresti preturi creare site realizare site web beton amprentat traduceri autorizate Iasi
expert contabil iasi
statie beton iasi beton iasi beton iasi