Skip to main content Skip to search

Despre noi

Despre noi – Beton Iasi Best Residence International

Sc Best Residence International Iasi   este o societate comercială care se situează în elita transportorilor, lucru datorat atât investițiilor făcute de-a lungul timpului în dezvoltarea proprie a societății, cât și a soluțiilor implementate pentru a îndeplini cerințele clienților și nu în ultimul rând pentru a ajuta afacerile acestora.

Cu trecerea timpului putem spune că societatea se remarcă prin tradiție, dovadă stau cei peste 25 de ani în care a ajuns sa fie respectată și recunoscută printre clienți pentru serviciile sale de calitate.

Certificările noastre

Certificare Management Certification

Toate filialele sunt certificate DIN EN ISO 9001:2008.

Această certificare oferă dreptul de utilizare a sistemelor de management al calității pentru transporturi rutiere de mărfuri, cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase, depozitări, fabricarea betonului, întreținerea și repararea autovehiculelor.

Certificat ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004) de utilizare de sisteme de management de mediu pentru transporturi rutiere de mărfuri, cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase, depozitări, fabricarea betonului, întreținerea și repararea autovehiculelor.

Maracana deține certificat ISO 18001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) pentru sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale pentru transporturi rutiere de mărfuri, cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase, depozitări, fabricarea betonului, întreținerea și repararea autovehiculelor.

Call Now

inchiriere apartamente iasi traduceri autorizate Iasi
- realizare site web
statie beton iasi beton iasi beton iasi